Voorafgaand aan geschiktheidverklaring
Kandidaten zij-instroom die de intake en/of het geschiktheidsassessment nog moeten doen, kunnen de onderste 2 cursussen gebruiken voor hun voorbereiding. Hiervoor is geen wachtwoord vereist. Je maakt gebruik van het gastaccount zij-inholland18
 
Zij-instromers ná geschiktheidsverklaring
Onderstaande cursussen die met een 'aanmeldingssleutel' zijn beveiligd, zijn bedoeld voor zij-instromers die het geschiktheidsonderzoek al hebben afgerond. Heb je deze sleutel niet, neem dan contact op met de zij-instroomcoördinator:
Rotterdam/Dordrecht: Ronald.Latupeirissa@inholland.nl 
Den Haag: Bart.vanVelsen@inholland.nl
Haarlem: Wim.vanBeek@inholland.nl
LET OP! De zij-instromer dient in te loggen met het studentnummer@student.inholland.nl (zonder MIC voor het nummer) en niet met een account wat gelinkt is aan je privemail of waar MIC voor staat.
Ben je niet in het bezit van het wachtwoord van dit studentaccount, of ben je dit vergeten, neem dan contact op met het servicepunt van jouw locatie (servicepunt.LOCATIE@inholland.nl)
Algemene informatie en basisdocumentatie om je traject zij-instroom vorm te geven:
Studiewijzers, Praktijkhandreikingen en Informatie voor toetszittingen en inleveren.
Eisen en bewijsmaterialen welke het eindportfolio van het zij-instroomtraject vormen: de startbekwaamheid.
Zes vakdossiers: portfolio's die beheersing van de beroepstaak 'Ontwerpen van onderwijs' uit het opleidingsprofiel  toetsen voor de diverse vakdomeinen.
-15 kennistoetsen (waarvan drie landelijke toetsen en vijf diagnostische toetsen) die beheersing van de kennisaspecten uit het opleidingsprofiel toetsen.
-drie vakdidactische modules die beheersing van Beroepstaak 3 ('Ontwerpen van Onderwijs') aantonen
twee onderzoeksopdrachten, die beheersing van beroepstaak 5 uit het opleidingsprofiel  ('Onderzoeken van de onderwijspraktijk') toetsen.

Via deze cursus kan de kandidaat zij-instroom zich zelfstandig voorbereiden voor de intake en het geschiktheidsassessment

Via deze cursus kan de cursist zij-instroom zich zelfstandig voorbereiden voor de toets Wiscat.